Treningsparken i Mellomrommet er snart klar, for oss og for andre!

Heidi S Kristoffersen: Treningspark

Om en ukes tid vil parken åpnes! Vi gleder oss! Takk til Vegard og Anders som har jobbet for å få dette til, og takk til Sparebankstiftelsen og Storebrand som har finansiert treningsparken.

Målet har vært at treningsparken skal kunne brukes av alle deltakerne våre. 

Treningsparken vil inneholde en rekke forskjellige apparater og muligheter og er satt sammen med tanke på at den skal være tilgjengelig for flest mulig grupper og at apparatene skal være lette å ta i bruk.

Dette er apparatene som vil være plassert i treningsparken: Ellipsemaskin, benkpress og mage- og brysttrener. Det vil også være egenvektsstativ og skranke.  

Musikk og hjernetrimspill vil du også finne i parken: Xylofon, 4 på rad og stativ med bondesjakk.

Områdene med apparater og egenvektsstativ vil ha kunstgress som underlag. I tillegg vil det lages stier av gummi slik at det vil være lett å komme inn i parken og gå til de forskjellige apparatene for synshemmede og blinde. Gummistien vil være hvit, mens kunstgresset vil være grønt. Rundt enkeltapparater vil det også være en sirkel med gummi som fyller området der apparatet står slik at det skal være lett å se og føle at det er et apparat der når man nærmer seg.

Mye å prøve ut, med andre ord! 

Etter skolens åpningstid, vil treningsparken være åpen for alle.

treningspark.jpg