Rektor har ordet - ved skolestart

Rektor Vigdis Bratfoss

Velkommen til alle, og spesielt velkommen til nyansatte og nye deltakere!  Jeg håper alle har hatt en fin sommer og gleder seg til nytt skoleår.

Det har vært en del byggearbeider på skolen i sommer, og vi har lenge sett frem til å få ny heis. Den ble ferdigstilt fredag 16. august slik at alle kan benytte den fra skolestart.

Det er litt endringer på timeplanen i år, noen flere grupper har undervisning frem til 16.30, og det er kortere lunsjpauser på mandager og fredager. Da er pausen fra 11.45 – 12.15.

Assisterende rektor og jeg vil komme rundt til gruppene og hilse på. Da informerer vi litt om skolen og reglene som gjelder i voksenopplæringen. Vi oppfordrer også deltakere til å delta i elevrådet på skolen. Det er en fin måte å være med å påvirke endringer og forbedringer.

Forrige skoleår åpnet vi en miljøarbeidertjeneste som ble benyttet av mange deltakere. Det tilbudet blir videreført ved at vi har bemannet kontor ved siden av resepsjonen, hvor rådgivere sitter og kan hjelpe til med spørsmål og utfordringer som ikke handler direkte om skolefagene. Det kan være fint å ha noen å gå til når man trenger hjelp eller en prat.  

Kantinen vår er et hyggelig møtested for alle. Der finnes det et enkelt tilbud av brødmat, frukt, yoghurt mm. Noen dager vil det være salg av pizza eller andre varmretter. Dette kommer det oppslag om.

Vi ønsker alle et spennende og lærerikt skoleår!

 

Vigdis Bratfoss, rektor