Ledig stilling, musikkterapeut 50%

ledige stillinger

Musikk skal gi grunnlag for utvikling av kreativitet og skapende evner slik at deltakerne blir i stand til å utvikle kommunikasjon og musikalske uttrykk ut fra egne forutsetninger. Vi har behov for en dyktig musikkterapeut med størst mulig bredde innen fagfeltet. Undervisningen som gis ved senteret er både individuell og i grupper. Stillingen medfører utstrakt samarbeid med eksterne aktører for at innlærte ferdigheter blir overført og benyttet i deltakerens eget arbeids- og hjemmemiljø.

  • Oppgaven din som spesialpedagog ved Oslo Voksenopplæring Nydalen vil være å undervise og veilede voksne deltakere og nærpersoner ved å tilrettelegge for musikkaktiviteter som kan videreutvikle deltakernes ressurser.
  • Mange deltakere får opplæring i Alternativ- og supplerende kommunikasjon og trenger å motiveres til å ta i bruk sitt språk. Din undervisning vil kreve tverrfaglig samarbeid når kommunikasjon med ASK er målet. 
  • Musikkfaget spiller en viktig rolle for mange i spesialundervisningen gjennom musikalsk kommunikasjon, samspill, øving og formidling. Oslo Voksenopplæring Nydalen har musikkgrupper på ulike nivåer innen pedagogisk musikkterapi.

Se hele utlysningsteksten her.

Velkommen som søker!